4 måste-veta hemligheter för att komma i kontakt med din skyddsängel

4 måste-veta hemligheter för att komma i kontakt med din skyddsängel

2 Oktober 2020 0 Von admin

4 måste-veta hemligheter för att komma i kontakt med din skyddsängel

Med allt liv och rörelse i det moderna livet är det lätt att börja tro att vi går igenom det här livet ensam. Sanningen är att vi alla har någon som vakar över oss, vi bara inte alltid ser dem eller hör dem.

De har många namn beroende på dina andliga preferenser, men de flesta av oss känner dem som skyddsänglar. Undrar du hur du kan komma i kontakt med din egen skyddsängel? Läs vidare för att ta reda på det!

1. Nå ut till din skyddsängel

Skyddsänglar är i kontakt med dina behov, men de känner inte till alla dina önskningar. Innan du söker din skyddsängel är det viktigt att ta lite tid för introspektion för att avgöra varför du vill kontakta dem och vad du behöver deras hjälp med.

Till exempel, om du är olycklig på jobbet och söker vägledning, spendera lite tid på att meditera över vilka delar av ditt jobb som gör dig olycklig. Detta hjälper dig att fokusera på de svar du söker och kanske till och med hjälpa dig att lära dig lite mer om dig själv.

2. Lär dig att lyssna

Nästa steg i att ansluta till din skyddsängel är att lära sig att lyssna. Det bästa sättet att göra detta är genom meditation. Meditation hjälper dig att driva ut de tankar som annars skulle dränka din ängels svar.

Fokusera på den hjälp du behöver när du mediterar och lyssnar efter din ängels svar. Kanske är det en fysisk känsla eller en känslomässig frigöring. Deras svar kan komma i många former, du måste bara lyssna efter det.

3. Be om ett tecken

Du kanske eller kanske inte kan se din skyddsängel när du når ut till dem. Istället kan de vara mer subtila i det sätt de kommunicerar med dig. Många gör detta genom tecken.

När du har din fokuserade lista med frågor till din skyddsängel, överväg att be om ett tecken. Till exempel, om du funderar på att göra en förändring i ditt kärleksliv, be din skyddsängel om ett tecken på att det beslut du vill fatta är rätt. När du frågar, håll ett öga på deras svar.

4. Uttrycka tacksamhet

Om du verkligen vill finslipa din anslutning till din skyddsängel, är det viktigt för dig att uttrycka tacksamhet för den hjälp och vägledning de har gett dig tidigare. Inte bara är det öva tacksamhet en bra sak att göra i ditt dagliga liv, men det hjälper din skyddsängel att du uppskattar deras hjälp och gör dem mer mottagliga för att hjälpa dig i framtiden.

Att ansluta till din skyddsängel är lättare än du tror

Att komma i kontakt med din skyddsängel är inte en komplicerad uppgift, men det fungerar inte som ett telefonsamtal. Var noga med att fokusera på de specifika frågorna eller hjälp du vill ha från din skyddsängel och sträck dig sedan fram för att be om det. Därifrån, lyssna efter deras vägledning eller se efter ett tecken, och glöm inte att uttrycka din tacksamhet när de ansluter till dig.

Behöver du hjälp med att omfamna din andlighet? Vi är här för att hjälpa dig! Kolla in resten av vår blogg för allt du behöver veta för att växa din religion eller andlighet.