Hur Church Tech gör det enkelt att växa och hantera din kyrka 2020

Hur Church Tech gör det enkelt att växa och hantera din kyrka 2020

3 August 2020 0 Von admin

Hur Church Tech gör det enkelt att växa och hantera din kyrka 2020

Hur kan teknik hjälpa till att bygga och hantera din kyrka 2020?

Konferensappar som Zoom har levererat kyrkotjänster online på grund av COVID-19. Men när pandemin blir lättare, många kyrkor överväger hur man öppnar igen deras dörrar.

Kan kyrkotekniken hjälpa till att hantera detta?

Kommer det att ge en säker miljö när medlemmarna återvänder? Vad händer om en annan låsning sker? Kan rätt app hjälpa till att samla in donationer för dem som behöver det mest?

Den här artikeln undersöker fem sätt som kyrkans teknik kan hjälpa till att bygga upp, hantera och till och med växa din kyrka.

Från onlineevenemang till säkra incheckningar lär du dig hur du håller din församling trygg och sund i år.

1. Händelseregistrering

Med sociala distansåtgärder är det viktigt att du hanterar dina evenemang med så lite kontakt som möjligt. Tack och lov är tekniken perfekt lämpad för att passa den rollen.

Online-registreringsprogramvara låter dig marknadsföra och administrera alla typer av evenemang.

Från bibelkurser och kurser till bönmöten och kaffemorgnar. Du knyter bara registreringssidan till din webbplats eller sociala mediasidor. Programvaran spårar alla registreringar och tar betalningar utan att pengar byter händer fysiskt.

Apparna är tillgängliga på alla Internet-aktiverade enheter inklusive mobiltelefoner. Och du kan uppdatera alla via e-post eller SMS om saker och ting förändras.

2. Spårning av donationer

Ett av de positiva resultaten av Coronavirus är en strävan att lära sig mer om Gud och tro.

Många kyrkor har sett en ökad online-kurs ta upp. Och med det har donationerna ökat för att sprida de goda nyheterna ytterligare.

Dedikerad donationsteknik för kyrkor gör att din kyrka accepterar bidrag på ett säkert sätt.

Programvaran kan till och med kopplas till din befintliga medlemsdatabas. Det betyder att din församling kan se exakt hur mycket de har donerat över tiden.

Och det är enkelt att dela uttalanden via e-post vilket minskar portokostnaderna.

3. Kyrkans katalogprogramvara

Vad gör kyrkotekniken för att hantera din viktigaste tillgång – människor?

Flexibla kyrkoledningsverktyg erbjuder masskommunikation så att alla hålls informerade. Det är viktigt för att ständigt ändra riktlinjer för närvaro.

Med appar kan du skapa medlemskap och besökarkataloger och grupper. Och detta låter dig spåra saker som interaktioner och schemaläggningskonflikter.

Titta på det här tjänst som ger din församling tillgång till sina egna register via sin telefon.

Programvaran erbjuder begränsad åtkomst till katalogen för att uppmuntra kommunikation och bön. Och medlemmar kan se deras närvaro; något ledare måste också hantera för gruppsamlingar.

4. Fondkontohantering

Att spåra intäkter och kostnader är särskilt viktigt under 2020. Eftersom siffrorna fluktuerar är det viktigt att hålla koll på nyckelekonomin.

Programvaran för fondhantering spårar och rapporterar alla dina medel.

De bästa apparna är helt FASB-kompatibel och erbjuda bokföring med dubbla poster. Leta efter en som har kontrollerats av ett topp-CPA-företag. Och det måste fungera med fysiska och digitala betalningar tillsammans.

5. Säker incheckning

Ett incheckningssystem håller koll på alla som besöker din kyrka, särskilt barn.

Föräldrar registrerar sig med sina telefoner när de anländer. Fotoidentifiering håller alla säkra. Och appar ansluter trådlöst för att skriva ut identifikationstaggar.

Programvaran registrerar också livshotande data som allergier och medicinska behov. Det är viktigt för allas hälsa.

Church Tech and More på Minds Journal

Denna artikel belyser några av de bästa kyrkoteknologierna som finns tillgängliga 2020. Och du kan läsa mer om kyrkotekniken och andliga nyheter på hela vår webbplats.

Välj från en lista med ämnen för en mängd innehåll riktat till starka, väckta individer. Vi täcker självutveckling, relationer och psykiska frågor.

Vi skulle gärna höra hur din kyrka och teknik fungerar tillsammans. Så låt oss veta genom att gå med på våra sociala mediasidor och lämna en kommentar.