Namaste: 4 tips för publicering av yogaböcker

Namaste: 4 tips för publicering av yogaböcker

6 August 2020 0 Von admin

Namaste: 4 tips för publicering av yogaböcker

Visste du att en uppskattad 36 miljoner amerikaner träna yoga regelbundet?

Yoga är ett utmärkt sätt att slappna av i sinnet och öka flexibiliteten, men det är också ett populärt ämne att läsa om. Eftersom intresset för yoga bara ökar publicerar fler och fler författare yogaböcker och upplyser människor om konsten.

Om du skriver en yogabok och är nyfiken på att publicera den, bör du överväga dessa fyra insidertips innan du gör något annat. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du kan få ut det bästa av din publiceringsupplevelse!

1. Självpublicera

Självpublicering är raseri idag för någon kan göra det. Det skär ut mellanmännens publiceringsföretag och låter författaren distribuera och sälja sina böcker med liten eller ingen återhållsamhet.

Ta en titt på Amazon. Deras bokkategori är fylld till randen med självpublicerade romaner som når en bred plattform samtidigt som de tjänar författarens royalty.

2. Traditionellt publicera

Medan vissa författare föredrar att självpublicera, föredrar andra en mer traditionell väg. För att få din bok traditionellt publicerad måste ett förlag köpa rätten till din roman. De kommer sedan att distribuera, marknadsföra och sälja din bok på egen hand.

Med traditionell publicering är det mer troligt att din bok lyckas och får mer erkännande än med självpublicering.

En undergång för traditionell publicering är att företag sällan arbetar med debutförfattare, så om det här är din första bok, överväga det första tipset.

3. Anställa en redaktör

Innan du ens undersöker yogabokförlag är det viktigt att du anställer och redigerar för att göra ändringar i ditt manuskript. De mest framgångsrika böckerna stöds av en kvalitetsredaktör! Här är några alternativ när det gäller redigeringsprocessen:

  • Hyra en frilansare genom Fiverr eller Upwork
  • Använd samarbetsverktyg som Evernote eller Google Docs
  • Dra nytta av automatiserade redigeringsverktyg som Grammarly eller Hemingway

En redaktör kommer objektivt att se till att ditt manuskript är det bästa det kan vara. Lita på deras beslut!

4. Undersök marknaden

Oavsett om du planerar att skriva en yogabok om strategi och rutin eller Kundalini Awakening, kom alltid ihåg att undersöka marknaden för att veta vad som säljer och vad som är populärt.

Om du vill att din bok ska bli framgångsrik och väl mottagen av din målgrupp, skriv vad folk vill läsa! Kolla in bästsäljarlistan varje vecka och försök hitta gemensam grund mellan alla böcker som dyker upp där.

Gräva ännu djupare genom att läsa böckerna som är bästsäljare i din genre. Genom att göra det kommer du inte bara att lära dig mer om ditt eget ämne utan du kommer att öppna dina ögon för de bästa exemplen där ute.

Var säker när du publicerar yogaböcker

Yoga. Det är en konst som miljoner investerar sin tid i, och samma människor vill bara läsa din bok! Innan du börjar publicera yogaböcker, kom ihåg dessa insidertips om hur du får ut det mesta av din publiceringsupplevelse. Namaste!

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp? Om så är fallet, se till att kolla in resten av våra inlägg om all marknadsföring.