Berätta en historia för åldrarna: Hur man håller en reseblogg medan du är i Turkiet

Berätta en historia för åldrarna: Hur man håller en reseblogg medan du är i Turkiet

4 Mai 2020 0 Von admin

Berätta en historia för åldrarna: Hur man håller en reseblogg medan du är i Turkiet

Visste du att 51,9 miljoner människor besökte Turkiet 2019 och slog föregående års rekord med 13,7 procent?

Det är sant och med goda skäl! Turkiet är en fantastisk plats att besöka, och att hålla en blogg medan du är där är ett bra sätt att dela dina erfarenheter med dem hemma. Inte bara det, men du kommer att kunna se tillbaka på det på många år och komma ihåg din tid där.

Läs vidare för några tips om hur du kan hålla en reseblogg i Turkiet!

Ha en tilldelad bloggtid

Det första steget att hålla en reseblogg i Turkiet är att ha en viss tid avsedd att posta. Detta hindrar dig från att skjuta upp skrivande blogginlägg och hålla dig ansvarig för att ladda upp konsekvent.

Den här gången behöver inte vara varje dag – i själva verket borde två eller tre inlägg i veckan vara tillräckliga. Välj vilka veckodagar du vill ladda upp och håll fast vid det!

Skriv på din telefon

Med detta sagt kan tiden du tilldelar att skriva blogginlägg helt enkelt vara när du är på kollektivtrafik. Det finns inget bättre att göra när du sitter på en buss eller ett tåg, så du kan lika gärna piska ut din smartphone och börja prata om dina dagliga upplevelser och de coola sakerna du har sett.

Inte bara kommer det att göra det enkelt att blogga – du behöver inte ens ta uppmärksamhet från dina resor! – men det kommer också att se till att de saker du skriver om är friska i ditt sinne.

Ta bilder för att gå med inlägg

Människor hemma vill uppleva det du ser snarare än att bara läsa en beskrivning av dem. Därför vill du lägga några bilder på coola saker som du ser med varje blogginlägg du gör.

Kolla upp https://madeinturkeytours.com/history/ för lite information om sightseeing i Turkiet. På turerna som erbjuds på den här webbplatsen får du se massor av fantastiska historiska platser och artefakter som är fotogena nog att ladda upp till din blogg.

Bo inte på ett vandrarhem

Många som reser utomlands väljer att bo på vandrarhem, speciellt när du ska någonstans där du inte talar språket. Dessa byggnader har många människor som bor i samma rum, vilket har fördelar men också har nackdelar.

En av de största nackdelarna med att bo på ett vandrarhem är att du kan bli distraherad från att skriva och ladda upp blogginlägg. Människor kommer att göra buller runt dig och göra det svårt för dig att fokusera. Hitta istället ett bed and breakfast som ligger inom din budget och stanna där.

Njut av en fantastisk resa

Om du vill skriva en reseblogg som sticker ut måste du ha en fantastisk resa. Gå till nya platser, prova intressanta saker och skäm inte bort från det okända. Turkiet är en plats fylld med unika kulturella traditioner, vänliga lokalbefolkningen och äkta och intressant mat. Var inte rädd för att prova nya saker!

Mer om hur du håller en reseblogg

Nu när du vet hur du håller en reseblogg när du är på resa till Turkiet, är det dags att lära sig fler skrivtips. Kolla in fliken “skriva” på vår hemsida för mer information om hur du skriver bra och gör att din blogg sticker ut online.