3 tips för att skapa en kontakt-sida för småföretag

3 tips för att skapa en kontakt-sida för småföretag

10 Juli 2020 0 Von admin

3 tips för att skapa en kontakt-sida för småföretag

Det är enkelt att starta företag. Den svåra delen är att hålla ditt företag vid liv, särskilt i tider av kris som just nu. En av de största anledningarna till att nya småföretag misslyckas är att de inte vet hur de ska göra få upprepade affärer från kunder.

En väldesignad, lätt att navigera kontaktsida är avgörande för att kunderna ska komma in och få tillbaka dem. Om du inte är den mest designkunniga och är orolig för att kommunicera med kunderna, oroa dig inte. Här är tre användbara tips för att skapa en sida för småföretag, kontakta oss.

1. Att få internationell uppmärksamhet

Om du skriver, säljer internationellt eller gör annat interkontinentalt arbete kan kontakta oss sidor vara svårt. Om du är baserad i USA kan en kanadensisk uppringare stängas av från ditt företag om de inte har ett sätt att ringa dig utan att debitera långväga avgifter.

Lyckligtvis tar virtuella samtalstjänster bort detta problem. Det är enkelt att få ett kanadensiskt telefonnummer och andra internationella nummer. Att ta en stund att lägga till den här funktionen i listan över e-postmeddelanden och telefonnummer på din webbplats hjälper dig att utöka ditt företag till andra länder.

2. Gör din kontakta oss sida tillgänglig för alla

En vanligtvis förbises aspekt av att skapa en kontakt-sida är att inte alla klienter har samma fysiska förmåga att se, läsa och bearbeta information.

De tillgänglighetsfunktioner som du känner till från datorns inställningar kan bara göra så mycket, vilket gör att blinda och synskadade datoranvändare, personer med känslighet för ljusa och kolliderande färger och andra är i en svår position. Bilder utan alternativ text är omöjliga att analysera med skärmläsare, och vissa teckensnitt är förvirrande för dyslexiker och andra.

Funktionshindrade människor måste använda tjänster som din lika mycket som andra, men när webbplatser är svåra att läsa tvingas de gå någon annanstans för att hitta information, varor och tjänster. Följande riktlinjer för tillgänglighet och att använda en mall är ett bra sätt att se till att alla kan komma i kontakt utan problem.

3. Tänk professionell design

Att kasta ihop en kontakt-sida kan verka som ett enkelt arbete. När allt kommer omkring är det bara din företagsbyggnadsadress, ett e-postadress och telefonnummer och kanske ett inbäddat kontaktformulär. Du kan göra en på fem minuter, eller hur?

Visst, du kan, men en kontakta oss sida som ser ut som en mellanstadium gjorde det i Microsoft Word kommer inte att få ut mesta möjliga av din kontakta oss sida. Om du inte har designerfarenhet är det en bra idé att investera i att anställa en webbdesigner för att göra jobbet.

Estetik betyder mer än du kanske tror, ​​och en snygg och professionell kontakt-sida ger kunderna förtroende för ditt företag.

Förbättra affärer med marknadsföringsartiklar och råd

Nu när du har läst dessa tre bra tips för att skapa en kontakt-sida kan du förbättra din webbplats och få fler affärer. När du har fulländat din kontakta oss sida, ta en titt på våra andra artiklar för att fortsätta förbättra din webbplats och andra aspekter av ditt företag.

Under dessa magra tider är det viktigt att hoppa över alla affärsmöjligheter du kan. Tur för dig, vi har alla affärsnyheter som betyder just nu uppradade här. Gå till läsning och gå på toppen av ditt spel.