Hur man skapar en affiliate-webbplats som ger sex siffror

Hur man skapar en affiliate-webbplats som ger sex siffror

14 November 2019 0 Von admin

Hur man skapar en affiliate-webbplats som ger sex siffror

Affiliate marknadsföringswebbplatser är en av de hetaste källorna till passiva sidoinkomster.

Naturligtvis vet du också hur man skapar en affiliate-webbplats.

Det är ingen liten uppgift, men det är lättare än många gör det.

Är du redo att komma igång på en ny resa till ekonomiskt oberoende? Om så är fallet, läs vidare så kommer vi att dyka in och visa dig en ritning för att skapa en affiliate-webbplats som lyser.

Bestäm en nisch och en affärsmodell

Det finns massor av olika sätt att producera en webbplats för affiliate-marknadsföring som kan leda dig till en hög inkomst.

Det första steget är att välja en nisch.

Många väljer en nisch som resonerar med dem. Något praktiskt med DIY kan vara verktyg, en fitnessfanatiker kan granska dieter och träningsprogram.

De är beundransvärda, men den verkliga starten är i konst av nyckelord forskning och hitta en microniche. Du kan expandera senare, men att rikta in dig på en låg konkurrenssektor i en nisch med hög volym kan ge resultat.

När du har nischen nere vill du titta på den affärsmodell du kommer att använda.

För program, e-böcker och informationsprodukter kan du vara bättre på att samarbeta med ett stort affiliate-nätverk, men de som granskar hårda fysiska produkter kommer ofta att samarbeta med ett detaljhandelsnätverk.

Båda är helt hållbara sätt att göra saker, och du kan till och med blanda dem när du kommer längre ner på linjen. Det viktiga är att hitta något och håll fast vid det tidigt på webbplatsens livslängd.

Innehåll, Innehåll, Innehåll

Innehåll förbises ofta av dotterbolag.

Det är inte att säga att de inte har innehåll, många av dem har ton innehåll. Problemet är att det är hemskt och det inspirerar inte användaren att köpa från de rekommenderade produkterna.

Dåligt innehåll finns i några få former. De stora: lagerannonser från CPA-anslutna nätverk och använder ESL-författare utan expertkunskap om ämnet för att skapa en webbplats som är full av dåligt formulerade recensioner.

Ingen av dessa är tilltalande eller effektiva.

Istället måste du skapa en välbalanserad blandning av information, recensioner och mjuk reklamkopia för att hjälpa dig att sälja de produkter som du får betalt för att marknadsföra.

Till exempel när du kom till en affiliate-webbplats som Surf’n’Buy, du möts inte bara av en oändlig vägg med recensioner. Istället finns det massor av informationsartiklar tillsammans med dem.

Hyr en bra författare eller skriv bra innehåll själv, så kommer din konverteringsgrad att öka.

Semantisk sökning på Google innebär att många gamla sökordsmetoder är döda, men det har inte riktigt kommit ikapp med några av marknadsföringsbyråerna där ute. Så länge som nyckelordet betyder samma sak kommer din SEO på sidan att vara bra.

En bra innehållsförfattare är värt sin vikt i guld och webbplatser för affiliate-marknadsföring är inte gratis: var inte rädd för att spendera lite mer pengar än vad du förväntade dig på en verklig expert … eller åtminstone någon som låter som en.

Slutresultatet kommer att leverera.

Du bör också se till att du har tillräckligt med interna länkar för att hålla en person att klicka genom din sida. Detta hjälper inte bara till att öka chanserna för en försäljning, uppehållstiden är faktiskt ett SEO-mått som hjälper din sidas rankning på Google.

Off-Page SEO

Det finns många sätt att få off-page SEO igång, men det mest värdefulla för en nybörjare börjar bygga bakåtlänkar.

Det finns några sätt att ta hand om din off-page, men metoder för vit hatt är vanligtvis vägen att gå. Det innebär att skapa organiska bakåtlänkar till utmärkt innehåll och tillägg som infografik, samt relativt neutral uppsökande i form av gästinlägg på andra webbsidor.

Det finns oändliga sätt att bygga bakåtlänkar där ute så välj en strategi och håll ut.

Gray Hat SEO

Vissa människor insisterar på att göra saker på ett snabbt sätt.

Om så är fallet rekommenderar vi att du inte köper länkar och istället skapar ett privat bloggnätverk för att marknadsföra din webbplats. Du kan skapa gratis sidor med WordPress, Blogspot och mer och sedan börja länka dem.

Var och en bör ha minst 5 delar innehåll och det ska inte se onaturligt eller snurrat ut. Om du har en dålig författare någonstans i lager som fungerar billigt är det ofta vad du borde få dem att arbeta på snarare än din pengarsida.

Var bara medveten om att denna typ av trick är tekniskt mot reglerna och du kan släppa rank över natten om du inte är försiktig.

Hit sociala medier

Sociala medier kan vara viktiga för en affiliate-webbplats. Det förbises också av många av de som driver dem.

När du skapar dina konton på sociala medier, se till att skapa en person och engagera dig med dina kunder. Hur personan kommer att se ut beror på nischen och din egen personlighet, men så länge du aktivt pratar med kunderna istället för att vara oförskämd eller använda en mall för att kopiera och klistra in går det bra.

Betalda annonser kan också göra det bra, men se till att de värdesätter innehåll istället för pengarinnehåll.

Socialmedias syfte med en affiliate-webbplats är enkelt: det ökar konsumentens förtroende.

Mer förtroende, högre omvandlingsfrekvens, så enkelt är det.

Hur man skapar en affiliate-webbplats? Börja bara

Om du fortfarande undrar hur du skapar en affiliate-webbplats … tja, du måste förstärka grunderna. Ovanstående är den idiotsäkra riktlinjen som otaliga webbplatser har använt genom åren för att bli stora tjänare för dem som äger dem.

Det är inte så komplicerat som många gör det. Det element som saknas hos de flesta är inte kunskap: det är uthållighet.

Varför inte komma igång idag och gå på väg till den typ av sidoinkomst du alltid har drömt om?

Om du vill ha mer bra innehåll, kolla in vår webbplats för att se vad vi har mer att erbjuda!