Vill du starta en solglasögonblogg?  Modellera det efter de 10 bästa här

Vill du starta en solglasögonblogg? Modellera det efter de 10 bästa här

5 Oktober 2018 0 Von admin

Vill du starta en solglasögonblogg? Modellera det efter de 10 bästa här

Vad krävs för att starta en framgångsrik solglasögonblogg?

Det är vad många nya bloggare frågar sig själva. Det är enkelt att starta en blogg. Det är därför det finns miljoner av dem. Ändå är det bara en liten andel som lyckas få trafik och tjäna pengar på bloggen.

Om du har drömmar om att starta en blogg om solglasögon som är lönsam, bör du titta på andra framgångsrika bloggar för inspiration.

Därför sammanställde vi listan över de 10 bästa solglasögonsidorna för att ge dig den inspiration du behöver för att starta din egen blogg.

Läs vidare för att ta reda på vad de är och hur du kan få din egen framgångsrika blogg igång.

De bästa solglasögonbloggarna för inspiration

De bästa bloggarna för glasögon och solglasögon har alla några saker gemensamt. De känner sin publik och ger användbart innehåll.

Kolla in dessa toppbloggar för glasögon som ger dig massor av idéer till din egen blogg.

1. Flickor med glasögon

Det här är bloggen som gör glasögon roliga. Det är fullt av mode och riktiga porträtt av flickor med glasögon.

Den här bloggen är också ett bra exempel på hur en blogg kan användas för influencer-marknadsföring. Det ansluter mycket bra till sociala mediekonton för att bygga upp publiken som driver trafik till bloggen.

2. I Vision Mag

Om du planerar att använda din blogg som en punkt för branschnyheter måste du kolla in den här bloggen för inspiration. Bloggens design är enkel och innehållet behandlar olika aspekter av optometriindustrin. Du hittar information om glasögontrender, anställningar och de senaste vetenskapliga studierna om ögons hälsa.

3. Fick nyanser

Om du vill visa människor hur solglasögon kan användas som det mest snygga tillbehöret är det din blogg. Fick nyanser har artiklar om hur man kopplar ihop solglasögon med fallkläder eller kontorsdräkter. Detta är ett annat bra exempel på att tillhandahålla användbart innehåll för en viss publik.

4. PopSugar Mode

PopSugar modeblogg har ett underämne bara för solglasögon. Om du bryr dig om vilka solglasögon kändisar har, är det här bloggen att läsa. Du kan lära dig allt om de bästa kändisglasögonen och hur du hittar dem.

5. Optisk syn

De Optisk syn webbplatsen är webbplatsen att besöka för allt branschrelaterat riktat mot återförsäljare, optiker och alla anställda.

Detta är en skattkista med information för att lära dig hur du marknadsför ditt ögonvårdsföretag, utbildar och hanterar personal och hur du deltar i utbildningsseminarier.

Designen på den här webbplatsen är inget speciellt, eftersom det ser ut som de flesta andra glasögonbloggar. Innehållet är det som är värdefullt och skiljer det ut.

6. Shades Daddy

Medge det, du vill veta vilka solglasögon Snooki hade på sig på Jersey Shore reunion-fotograferingen. Om du har sett ett par coola solglasögon på TV och vill veta vad de var, Nyanser pappa är din resurs.

Det är en kreativ nisch eftersom oddsen är, de flesta har sett solglasögon och undrat vilken typ de var.

7. Resurser för optisk syn

Vill du veta mer om solglasögonens design och stil? Optiska synresurser är webbplatsen för dig. Denna webbplats undersöker olika varumärkespartnerskap och hur design påverkas.

Du hittar mycket information om synvård och glasögon för varje tillfälle.

8. Ray Ban’s Tumblr

Vissa märken gör det bra att fånga kärnan i deras produkt och varumärke i sin blogg. Ray-Ban är ett intressant varumärke, eftersom det är känt för sin tidlösa stil (tänk Wayfarers).

Ändå försöker företaget vara relevant genom att nå en yngre publik på Tumblr. Det är jättebra, men använder människor Tumblr längre?

Lektionen för dig: om du ska försöka vara en trendig blogg måste du hålla dig före och vara villig att vara flexibel.

9. Mina glasögon och jag

Mina glasögon och jag (MGAM) är baserat i Storbritannien och startade som en blogg av en person som ville dela med sig av sina tankar om glasögon. Hon lade till sin känsla för mode, och nu har den populära bloggen blivit en enorm influencer i Europa.

Varumärken når ut till henne nu för produktrecensioner, sponsrade inlägg och gästinlägg på andra bloggar / varumärkeswebbplatser.

10. Revo

Revo är en annan märkesblogg som visar solglasögon i aktion. Det är mest en blogg som visar olika partnerskap och idrottare i aktion.

Lektioner att ta när du startar din egen blogg

När du väl har haft en chans att titta på de bästa bloggarna finns det ett antal värdefulla lektioner du kan ta från dem.

Bloggmål

Innan du börjar skriva din solglasögonblogg måste du veta vad du vill göra med den. Vill du tjäna pengar på det? Vill du bli en influencer? Vill du bara ha ett utlopp för att dela dina tankar om solglasögon?

Du vill ha absolut klarhet i varför du skriver din blogg. Du kan också ställa in mål för trafik, hur länge människor stannar kvar på din webbplats och hur stor andel besökare som registrerar sig för din e-postlista.

Känn din publik

För att få en framgångsrik blogg måste du veta vad din publik letar efter. Letar de efter saker som modetrender, vilka kändisar har på sig eller branschnyheter?

Ju mer du vet vad din publik bryr sig om, desto lättare är det att skriva innehåll av hög kvalitet som de kommer att älska.

Designfrågor

Om du tar dig tid att titta på alla webbplatser i den här listan kommer du att märka något. De ser alla likadana ut. Det kan vara så att de använder samma WordPress-tema.

Helst vill du att din design ska vara ren, lätt att navigera och skilja sig från dina konkurrenter.

Du vill också att din webbplats ska vara snabb eftersom det är vad användarna vill och det hjälper din webbplats SEO.

Ta en titt på LensRen. Det är ett bra exempel på en väldesignad webbplats som är snabb och enkel att använda.

Starta din solglasögonblogg

Du kan lära dig mycket från andra bloggar i din bransch. Att titta på andra solglasögonbloggar kan ge dig idéer om populärt innehåll samt sätt att skilja dig från andra bloggar.

Är du redo att starta din solglasögonblogg? Ta en titt på dessa artiklar om digital marknadsföring för att hjälpa dig att driva trafik till din webbplats.