8 konservativa bloggar som hjälper dig att komma ur din bubbla

8 konservativa bloggar som hjälper dig att komma ur din bubbla

2 November 2018 0 Von admin

8 konservativa bloggar som hjälper dig att komma ur din bubbla

Den politiska debatten i USA är varmare än någonsin tidigare. I halvtidsvalet 2018 är väljarens entusiasm på historiska nivåer.

Amerikanska medborgare tar sig ut på gatorna för att protestera. President Trump håller demonstrationer över hela landet med tiotusentals anhängare.

Den bästa politiska entusiasten är en välinformerad. Oavsett om du är en motståndare eller en anhängare av presidenten, bör konservativa bloggar vara en del av ditt läsmaterial. Läs vidare för att utforska åtta konservativa bloggar som hjälper dig att förstå det högerbudskapet.

1. The Daily Wire

En av de mest populära konservativa rösterna är Ben Shapiro. Han är grundaren av den konservativa bloggen The Daily Wire.

Ben dyker regelbundet upp på Fox News och fick till och med sin egen show om valet 2018. Han är känd för sitt ordstäv, “fakta bryr sig inte om dina känslor.”

Daily Wire är den bästa konservativa bloggen att följa eftersom den stöder argument med en evidensbaserad strategi. Författarna på The Daily Wire använder statistik och andra mätbara mätvärden för att göra sitt fall.

Ben är unik eftersom han inte svär blindt till presidenten och ofta kritiserar honom. Du kan vara säker på att Ben Shapiro tillhandahåller objektiv analys med lite snurr.

Ben är jurist från Harvard och enormt kvalificerad för att diskutera stora frågor. Denna konservativa blogg sysselsätter också över ett dussin fler högt kvalificerade författare.

2. Drudge-rapporten

Drudge-rapporten är inte en traditionell blogg, men är ett måste för konservativa tänkare. Drudge Report drivs av dess grundare vid namn Matt Drudge.

Matt Drudge blev känd på 1990-talet när han bröt affären mellan Monica Lewinsky och dåvarande president Bill Clinton. Medan ibland produceras innehåll fungerar The Drudge Report främst som en nyhetsaggregat.

Drudge samlar de bästa nyheterna på Internet och delar dem i ett enkelt format. Genom sitt artikelval kan Drudge driva den politiska berättelsen.

Han anses vara en av mest inflytelserika journalister i Washington DC Drudge har till och med en nära och personlig relation med president Trump.

3. Laura Ingraham

Laura Ingraham är en populär Fox News-värd. Hon har en hitshow på Fox News som ger nästan in 3 miljoner tittare per natt.

Hon är också mycket inflytelserik med presidenten och hennes blogg lauraingraham.com är ett måste följa. Laura är också den högsta kvinnan på talk radio.

Hennes rättsliga bakgrund som högsta domstolskontor ger henne expertis i många politiska frågor. Förutom sin blogg är hon också chefredaktör för den politiska webbplatsen Lifezette.

4. The Daily Caller

The Daily Caller är en blogg grundad av Fox News-värd Tucker Carlson. Tucker är en annan stor konservativ röst med en TV-show i bästa tid som drar över 3 miljoner tittare per natt.

Inte bara tillhandahåller The Daily Caller politisk analys utan det är också en undersökande journalistikwebbplats. Daily Caller har brutit många exklusiva berättelser om regeringen och stora politiska personer som Hillary Clinton.

De har legitimitet som medlem i Vita husets korrespondentförening (WHCA). I linje med detta har Daily Caller dedikerade reportrar som täcker Vita huset och kongressen.

5. Nationell granskning

National Review är en hörnsten i amerikansk konservatism. Det lanserades av den legendariska konservativa William Buckley på 1950-talet.

Idag har National Review dussintals författare som täcker ett brett spektrum av konservatism. Det finns författare som stöder president Trumps agenda. Det finns juridiska experter som Andy McCarthy, som tjänat en lång karriär i FBI.

Men det finns också mer måttliga röster som David French. Dessa författare lägger också till en viktig röst i debatten om presidentens politik.

National Review-bidragsgivare visas ofta på kabelnyheter på grund av sin expertis inom politik och regering. Sammantaget är National Reviews författare konstitutionella konservativa som förstår frihetens uppfattning.

6. Varm luft

Medan The National Review är en mer formell publikation ser Hot Air mer ut som en traditionell blogg. Dessa två konservativa webbplatser har dock många saker gemensamt.

Till att börja med har Hot Air också en mångsidig och professionell grupp författare. I likhet med National Review är Hot Air-författare också frekventa gäster på kabelnyheter.

Hot Air grundades 2006 och har 4 redaktörer. Dessa redaktörer inkluderar konservativa grundpelare som den anonyma Allahpundit och Ed Morrissey. Allahpundit uppmärksammades genom att avslöja Dan Rathers felaktiga berättelse om president George W. Bushs tjänst i National Guard.

7. Hugh Hewitt

Hugh Hewitt är en bra följd för vetenskapliga konservativa. Han är en skicklig forskare med en framstående karriär inom Reagan-administrationen.

Hugh är en frekvent gäst på kabelnyheter och fungerade till och med som moderator i 2016 års presidentdebatter. Han har också ett mycket framgångsrikt radioprogram som sänder nationellt.

En av de främsta anledningarna att följa Hugh Hewitt’s blogg är hans tillgång till inflytelserika konservativa politiker. Han intervjuar rutinmässigt kraftfulla amerikanska senatorer som Tom Cotton.

Hugh får till och med intervjuer med politiska motståndare som Hillary Clinton. Denna vidsträckta respekt på båda sidor om gångarna gör hans blogg till ett måste.

8. Ann Coulter

De första 7 platserna i denna lista är fyllda med erfarenhet, ökändhet och utmärkelser. Ibland måste du dock lägga till lite krydda i ditt läsmaterial.

Gör inget misstag, Ann Coulter tar eld till debatten. Hon vrider alltid urtavlan några steg.

Ann har en juristexamen från University of Michigan och flera New York Times bästsäljande böcker. Hon förekommer ofta i ett brett spektrum av tv-program.

Ann är också provokatör och har gjort många kontroversiella uttalanden i sin karriär. Men hon är väldigt underhållande och säger de saker som politiker önskar att de kunde säga högt.

Bästa konservativa bloggar – packa upp det

Genom att bli en regelbunden läsare av dessa bloggar är du redo att debattera vem som helst. Detta gäller särskilt om du är en konservativ tänkare och vill vara beväpnad med stödjande fakta.

Det är också sant för liberaler och moderater som vill förstå var den andra sidan kommer ifrån. Om du gillade den här artikeln om de bästa konservativa bloggarna, kolla in vår blogg för andra fantastiska bitar.